Culoarea este un instrument puternic, versatil și evocator al make-up artistilor. Este, de asemenea cel mai rapid mod de a schimba o persoana. Cu toate acestea, majoritatea machiorilor consideră machiajul in culori intimidant, confuz și chiar greu de realizat. Altii le aplica la intamplare. Altii stiu trei combinatii de culori si le folosesc pe 99% dintre cliente. IMG_2550

Asta este unul dintre motivele pentru care, a trebuit sa gasesc un mod inedit de a le arata cursantelor mele cum sa faca cele mai inspirate alegeri pentru viitoarele lor cliente.

Si ceea ce a inceput ca o lectie de Teoria Culorilor de la cursul nostru de machiaj de baza, a devenit un subiect de interes si pentru alti make-up artisti.

Asa am ajuns sa sustin la invitatia Cristinei Micu de la Face2Face Make-up School din Brasov, un seminar foarte complex detaliat pe asocierea corecta a culorilor in machiajul profesional.

IMG_2529.JPG

Cred ca acest subiect trebuie inteles de toti make-up artistii si daca vrei sa afli si tu toate informatiile de la acest Seminar, te astept cu drag la PITESTI pe 24 NOIEMBRIE.

Pe langa informatiile despre culoare (incepand cu baza – cum se formeaza culorile si terminand cu aplicatiile practice in machiaj), fetele care au ales sa participe la acest seminar, au avut parte si de doua demonstratii de machiaj.

IMG_2562

Primul machiaj de la DEMO a fost Machiajul fara farduri – un machiaj pe culori calde, in timp ce al doilea machiaj a fost un machiaj in care am integrat o culoare foarte rece – albastru, intr-un look de seara extrem de echilibrat si deloc strident.IMG_2587.JPG

IMG_2628.JPG

M-am bucurat sa vad ca au fost atat de multe fete interesate de acest subiect. Le multumesc tuturor pentru participare si in mod special vreau sa le multumesc fetelor care au venit din alte orase !

IMG_2679.JPG

Te astept cu drag in PITESTI pe 24 NOIEMBRIE ! Nu uita sa ma urmaresti si pe facebook ->Amalia Avram Make-up Artist si pe youtube -> Glam UPdate

Un gând despre “Despre CULOARE in machiajul profesional – SEMINAR BRASOV

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s