E ziua aceea din an in care toata lumea iti face urari (mai mult sau mai putin sincere) in spiritul sarbatorilor de iarna.

Si pentru ca aceasta postare nu este despre urari, ca in fiecare an de Christmas Glam, o sa-ti dau cateva idei despre cum sa faci din 2019 cel mai bun an al tau.

In fiecare an care incepe, primesti o noua sansa sa faci lucrurile diferit. Decembrie, e cea mai buna perioada pentru autoevaluare.

Sa te uiti in urma si sa fii sincer cu tine. Sa recunosti ca puteai sa faci mai bine unele lucruri, dar si sa te bucuri de realizarile pe care le-ai avut.

In 2019 imi doresc sa pot sa ajut la fel de multi oameni sa reuseasca in meseria de makeup artist si sa isi descopere aceasta pasiune.

Sper sa reusesc sa public o parte din Teoria Detaliata a Culorilor, pe care o studiez in prezent, impreuna cu toate aplicatiile ei in machiajul profesional.

Am multe planuri pentru 2019 si sper ca si tu. Fa-ti curaj si pune primul pas in directia pe care o astepti de atata timp.

Si nu vorbesc doar despre a urma o cariera care te-ar face mai fericit, ci despre a alege sa fii de azi, asa cum ti-ai dorit intotdeauna.

Mai bun, mai prietenos, mai deschis, mai generos cu alti oameni, mai rabdator, mai calm, mai cald, mai de succes.

Sper ca noul an sa iti ofere aceasta sansa de a fi o varianta mai buna a ta, iar tu sa o accepti cu toata nerabdarea.

Si pentru ca anul viitor o sa fim cu siguranta mai buni, zic pana atunci sa fim macar frumosi, asa ca uite propunerile mele pentru machiajele festive de Sarbatori:

Chiar daca afara e frig, am ales machiaje pe o scheme cromatica mai calda. Auriul , glitterul si paietele sunt nelipsite in machiajele de sarbatori si se potrivesc minunat cu linia neagra clasica de tus.

Toate aceste machiaje au fost realizate la cursul de baza din #Pitesti de cursantele mele. Te asteptam si pe tine la seria din luna #Ianuarie ca sa iti transformi pasiunea in meserie.

Pana atunci, iti doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si un an nou minunat!

Cu drag,

Amalia Avram

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s