De mult timp incerc, prin articolele pe care le scriu pe blog, sa ajut alti oameni sa trateze cu seriozitate si profesionalism domeniul de BEAUTY.

Imi doresc, poate mai mult ca oricine, sa depasim odata mentalitatea asta ca „merge si asa”, merge si daca nu dezinfectam, merge si cu produse neprofesionale, merge si de pe youtube.

coperta follow

Ei bine, pentru a reusi in acest domeniu, parerea mea este ca trebuie sa tratezi totul cu seriozitate si profesionalism.

Inca de cand alegem scoala de make-up, stabilim ce fel de make-up artisti urmeaza sa fim.  Atunci cand alegem produsele pentru kitul profesional sau pensulele, trebuie sa ne gandim ca ele ne vor pozitiona in fata clientelor, fie ca niste profesionisti sau ca niste „make-up artisti de tipul – merge si asa”

Daca vrei sa faci cele mai bune alegeri pentru tine, si sa ai mai multe sanse de reusita in acest domeniu, te invit sa citesti cartea mea disponibila aici -> Follow your PASSION and get RICH in BEAUTY INDUSTRY, care e disponibila la 2.99$ pentru o perioada scurta pe AMAZON.chapter 6.1

 

Am lucrat mult la ea si sper ca povestea mea si pasii pe care i-am urmat sa inspire si sa motiveze si alti oameni sa faca alegerile corecte si sa duca serviciul de machiaj, la nivelul profesional pe care il asteapta clientele de la noi.

Daca si tu iti doresti sa urmezi un curs de machiaj profesional serios, te astept la urmatoarea mea serie de cursuri din #PITESTI cu durata de 6 saptamani, unde invatam mai mult decat sa machiem frumos.

Notiunile de igiena, brandingul personal, strategiile de social media, discutia si stabilirea relatiei cu clientele sau cum se realizeaza fotografiile de machiaj, sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le discutam la curs si de care ai cu siguranta nevoie pentru a ajunge un makeup artist de succes. Pentru detalii legate de curs, imi poti scrie pe facebook aici -> Amalia Avram Makeup Artist

Daca vrei sa citesti si alte carti interesante, poti sa urmaresti pagina mea de AUTOR de pe AMAZON, unde voi publica in curand si alte carti la care lucrez. -> AUTOR AMALIA AVRAM

2 gânduri despre “Follow your Passion!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s